Tjenester

LMIs bransjeregler

Hos oss har flere av våre ansatte fullført LMIs lov og bransjekunnskapskurs. Vi holder oss alltid oppdaterte på LMI-reglene, og følger nøye med på eventuelle endringer. Kompetansen er godt implementert i våre rutiner, for å sikre trygge leveranser til våre kunder.

Strategi og rådgivning

Artell har lang erfaring med å jobbe frem gode strategiske løsninger for en stor bredde av ulike, helseorienterte bedrifter. Hos oss jobber det rådgivere med spesialkompetanse innenfor ulike felt, som bidrar til at kundene våre tar de riktige løsningene.

Design

Hos oss finner du dyktige designere, som sørger for at det visuelle løftes opp til det nivået kommunikasjonen fortjener.

Film

Med godt videoinnhold kan man raskt etablere et budskap ved hjelp av ulike filmatiske hjelpemidler, som gjør at målgruppen legger merke til budskapene i mylderet av informasjon. Vi gjør alt av film, og hjelper deg med å finne de gode vinklingene.

Markedsføring

Med over 20 års erfaring med markedsføring av legemidler og helserelatert kommunikasjon, har vi opparbeidet oss en bred forståelse for markedene vi jobber med. Vi bistår med alt innen digital og tradisjonell markedsføring, samt innholdsmarkedsføring, tekst, design og idéutvikling.

PR

Kommunikasjon og PR er en godt forankret del av vår virksomhet. Har du et ønske om å nå ut med budskapet ditt til en bredere masse, kan vi hjelpe deg gjennom hele prosessen, eller deler av den. Vi er godt kjent med de helserelaterte mediekanalene.

Konsept

Hos oss finner du konseptutviklere som metodisk jobber frem skreddersydde, digitale løsninger for din bedrift. Både for å løfte internkommunikasjonen, men også ut mot de målgruppene man ønsker å nå frem til.