Tjenester

Strategi og rådgivning

Artell har lang erfaring med å jobbe frem gode strategiske løsninger for en stor bredde av ulike, helseorienterte bedrifter. Hos oss jobber det rådgivere med spesialkompetanse innenfor ulike felt, som bidrar til at kundene våre tar de riktige løsningene.

Design

Hos oss finner du dyktige designere, som sørger for at det visuelle løftes opp til det nivået kommunikasjonen fortjener.

Film

Med godt videoinnhold kan man raskt etablere et budskap ved hjelp av ulike filmatiske hjelpemidler, som gjør at målgruppen legger merke til budskapene i mylderet av informasjon. Vi gjør alt av film, og hjelper deg med å finne de gode vinklingene.

Markedsføring

25 års erfaring innen helsekommunikasjon innebærer at teamet vårt har dyp forståelse for markedet, aktørene, kanalene og virkemidlene. Vi bistår våre kunder med digital kommunikasjon, SoMe, tradisjonell markedsføring, idéutvikling, content og design.

PR

Kommunikasjon og PR er en godt forankret del av vår virksomhet. Har du et ønske om å nå ut med budskapet ditt til en bredere masse, kan vi hjelpe deg gjennom hele prosessen, eller deler av den. Vi er godt kjent med de helserelaterte mediekanalene.

Konsept

Hos oss finner du konseptutviklere som metodisk jobber frem skreddersydde, digitale løsninger for din bedrift. Både for å løfte internkommunikasjonen, men også ut mot de målgruppene man ønsker å nå frem til.