Om oss

Byrået som forstår helse og legemidler

Artell har lang fartstid og erfaring med å skape kommunikasjon knyttet til legemidler, apotekvarer, samt helse- og sykdomsinformasjon. Vi er spesialister på å skape effektive lanseringskampanjer, med kreative løsninger som er tilpasset ditt behov.

Kommunikasjonshus

Artell er et mellomstort kommunikasjonshus med 9 ansatte. Vi er en nisjespesialist innen helse og legemidler og leverer alle tjenester innen reklame, PR og digital kommunikasjon.

Kundefokus

Våre kunder skal føle seg prioriterte og ivaretatt. Hos oss vil du oppleve stort engasjement og tett oppfølging. Vi hjelper deg med alt du har behov for innen reklame, design, PR og interaktivitet.

Kreativitet

Kreativitet er viktig i alt vi gjør, men er ikke et mål i seg selv. Det er alltid din forretning som er utgangspunkt for tiltakene vi foreslår, og måten vi løser det på. Med dyp forståelse for din bransje kan vi se muligheter der andre ser begrensninger.

Trygghet

Artell er registrert som et reklamerettslig ansvarlig reklamebyrå (RRA). Flere av våre ansatte har eksamen i LMIs lov- og bransjekurs. I tillegg verdsetter vi god orden, pålitelighet, budsjetter og tidsplaner.

Digitalt fagmiljø

Vi deler lokaler med vårt digitale søsterbyrå 07 Interaktiv. Denne nærheten skaper spennende og unike muligheter innen et bredt spekter av webrelaterte tjenester, alt på ett sted. Vi samarbeider også tett med Optimal Norge ved søkemotor- og nettsideoptimalisering. Les mer om det unike samarbeidet

Unikt samarbeid

Artell, 07 Interaktiv og Optimal Norge har et tett samarbeid i flere prosjekter og kampanjer. Sammen sitter vi på en unik kompetanse for å kunne bistå kundene med å ta de rette beslutningene basert på vår spisskompetanse innen ulike fagområder. Les mer om samarbeidet …

Få oss på laget du også