Teamet vårt

Lene Hatlenes

Senior rådgiver & Partner
+47 906 71 713
lene@artell.no

Lene B. Hatlenes er senior kommunikasjonsrådgiver i Artell og kundeansvarlig for flere av Artells nøkkelkunder. Hun jobber med strategisk rådgivning og lansering av nye produkter innen humane legemidler, dyrehelse, ernæring og apotekvarer. Hun har bred erfaring innen utvikling og gjennomføring av awarenesskampanjer, samarbeid med pasientorganisasjoner, redaksjonelle tjenester og som PR-rådgiver. Lene kom til Artell i 2002, ble partner i 2010 og fungerte som daglig leder 2011-2014.

Lene har 25 års erfaring med kommunikasjon og markedsføring, og kom til Artell fra stillingen som Senior Marketing Communication Executive for Europa og Midt-Østen i petrokjemiselskapet Reichhold (Jotun Polymer). Tidligere var hun PR- og informasjonssjef i Adelsten (Kappahl) og markedssjef i NSB Biltrafikk (Nettbuss).

Lene er utdannet siviløkonom fra NHH Bergen, og har eksamen i Legemiddelindustriens kurs innen lov og bransjekunnskap.

Svein Johnsen

AD & Partner
+47 901 94 874
svein@artell.no

Svein Johnsen har lang erfaring som art director, rådgiver og prosjektleder i Artell, med ansvar for flere av byråets kunder. Han har bred erfaring innen idéutvikling, kampanjeplanlegging og lanseringer. Han har spisskompetanse innen business-to-business, business-to-consumer og rekruttering, bl.a. med mange års erfaring som kundeansvarlig for en av landets mest suksessfulle entreprenører. Han er også en habil researcher og har en god penn.

Svein har 30 års byråerfaring og grunnla Artell i 1997. Før han startet Artell kommunikasjon hadde han bakgrunn fra andre reklame- og kommunikasjonsbyråer, samt som selvstendig næringsdrivende.

Svein er utdannet Art Director fra Westerdals Reklameskole.

Linda L. Solberg

AD & Designer
+47 412 71 689
linda@artell.no

Linda Lindhjem Solberg er art director og designer i Artell. Hun jobber med utvikling av idékonsepter, idéskisser, storyboards, logoer og profilmanualer for blant annet produktlanseringer og helseopplysning. Hun har også ansvaret for design av grafisk materiell til både trykte eller digitale flater. Linda kom til Artell i 2015.

Linda har omlag 15 års erfaring fra ulike reklame- og kommunikasjonsbyråer. Hun kom til Artell etter seks år erfaring som AD / grafisk designer i Alt i ett reklamebyrå og fire års erfaring som grafisk designer og prosjektleder i Jump Media Group. Hun har også vært en kort periode som grafisk designer i Amedia og det australske byrået Jeremy Ville.

Linda er utdannet Bachelor of Arts in Visual Communications og Major Graphic Design fra Kvb Institute of Technology, Sydney i Australia, samt grafisk design fra Merkantilt Institutt og interiørdesign fra Idefagskolen.

Kari-Line Rusten

Rådgiver & Administrativ leder
+47 992 51 630
kari.line@artell.no

Kari-Line Rusten byråets administrative leder og er kommunikasjonsrådgiver for flere av byråets store kunder. Hun er spesialist på taktisk rådgivning, planlegging og prosjektstyring. Hun er en dyktig fasilitator og prosjektleder for globale kampanjer som skal tilpasses til Norden og Norge. Hun koordinerer byråets samarbeidspartnere og leverandører, og har vært vår «compliance manager» i mange år.

Kari-Line har 25 år erfaring innen markedsanalyse, markedsføring og reklame. Hun kom til Artell i 2002 etter ti år i markedsanalyseselskapene MMI og 4 Fakta.

Kari-Line er utdannet Diplommarkedsøkonom fra Norges Markedshøyskole (NMH) og bedriftsøkonom fra BI. Hun har eksamen i Legemiddelindustriens kurs innen lov og bransjekunnskap.

Marianne Skaare

Senior rådgiver
+47 932 58 252
marianne@artell.no

Marianne Skaare er senior kommunikasjonsrådgiver i Artell og kundeansvarlig for flere av Artells store kunder. Hun jobber med strategi, kreative prosesser og rådgivning for oppdragsgivere innen e-helse, legemidler, pasientorganisasjoner og ernæring. Hun har også lang erfaring som PR-rådgiver og prosessansvarlig for vellykkede nasjonale kampanjer innen holdningsendring, atferdsendring og helseopplysning, samt ledet workshops for identitetsprosesser, strategivalg og forankring på ledernivå. Marianne kom til Artell i 2011.

Marianne har 25 års erfaring fra ulike kommunikasjonsbyråer, hvor hun hovedsakelig har jobbet med helse og IKT. Hun kom til Artell fra stillingen som daglig leder og rådgiver i Fender kommunikasjon. Tidligere var hun i Kommunikator som tekstforfatter, redaktør, strategisk rådgiver og avdelingsleder for Tønsberg-kontoret. Marianne har også journalistisk erfaring fra avisene Østlendingen, Oppland Arbeiderblad og Avisa Trondheim.

Marianne er utdannet medieviter (Cand. polit.) fra Universitetet i Bergen med sosialantropologi og litteraturvitenskap i fagkretsen. Hun har eksamen i Legemiddelindustriens kurs innen lov og bransjekunnskap.